Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2012 - 2013

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή γίνεται πραγματικότητα στην πόλη της Δράμας. Η φαντασμαγορική και ακόμη πιο μαγευτική "Ονειρούπολη 2012" ξεκινά την Τρίτη

Ονειρούπολη Δράμας 2012
Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή γίνεται πραγματικότητα στην πόλη της Δράμας. Το όνειρο και η μαγεία των Χριστουγέννων έτσι όπως την φανταστήκαμε στα παιδικά μας χρόνια, γίνεται πραγματικότητα.
Η φαντασμαγορική και ακόμη πιο μαγευτική "Ονειρούπολη 2012" ξεκινά την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα.

Η φαντασμαγορία και το θέαμα που θα υπάρξει με την βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά κυρίως η διάθεση εκατοντάδων νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν εθελοντικά την εκδήλωση, θα δημιουργήσουν ένα... ανεπανάληπτο γιορτινό κλίμα στη Δράμα.

Το χωριό του Άι Βασίλη ήρθε για να μείνει στις καρδιές μας έναν ολόκληρο μήνα. Η ονειρική… πολιτεία στην καρδιά της Δράμας δημιουργείται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Η φετινή ονειρική διαδρομή ξεκινά την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου. Η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι, σε όσους είναι έτοιμοι να ζήσουν το παραμύθι, που θα διαρκέσει έως τις 5 Ιανουαρίου 2013. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Δημοτικό Κήπο, μέσα σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, χορό και συναισθήματα!

Από τα πολλά live που θα πραγματοποιηθούν στη κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης ξεχωρίζουν: Έλενα Παπαρίζου στις 9 Δεκεμβρίου, VEGAS στις 16 Δεκεμβρίου, KYMA The Band στις 17 Δεκεμβρίου, Γιώργος Γελαράκης & Stage Band στις 19 Δεκεμβρίου, Ήβη Αδάμου στις 23 Δεκεμβρίου, MASTER TEMPO στις 27 Δεκεμβρίου, Κατερίνα Στικούδη στις 30 Δεκεμβρίου.

Το Πρόγραμμα της Ονειρούπολης 2012 - 2013


Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας 2012
Στις 12:00 το μεσημέρι το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας προσφέρει την παραδοσιακή "Βαρβάρα" σε όλους τους επισκέπτες στον όμορφο χώρο της Ονειρούπολης.

Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, στη 13:00 η Χριστίνα Θωμά και οι ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι.

Η θεατρική ομάδα DUENDE μυεί τα παιδιά στην μαγεία του θεάτρου μέσα από το παιχνίδι. Στις 17:00 στον χώρο της Ονειρούπολης

Στις 19:00 και λίγο πριν την έναρξη ο Μάνος Krass μας παρουσιάζει τα δύο ολοκαίνουργια τραγούδια του στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Στις 19:00 θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Ονειρούπολης «Ζήσε το παραμύθι» σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου και μουσικής Τρύφωνα Κουτσουρέλη.

Η τελετή έναρξης στις 19:30 γεμάτη χορό και συναισθήματα!!! Και η Ονειρούπολη ανοίγει τις πύλες της σε όσους είναι έτοιμοι να ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Κεντρικός παρουσιαστής ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος.

Στις 20:00 οι «Xanthis Brass Band Project» στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης και η μέρα κλείνει μουσικά.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

INFLUENTZA Ονειρούπολη Δράμας
Στις 17:00 το απόγευμα το κουκλοθέατρο Λαμίας θα παρουσιάσει το έργο "Η ΧΙΟΝΑΤΗ" για όλους τους μικρούς μας φίλους στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης.

Στις 19:00 οι INFLUENTZA ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή σε ένα μοναδικό live.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου

Djs mr Mike & nico K Ονειρούπολη Δράμας
Στις 17:30 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, το εργαστήρι κουκλοθέατρου ΤΙΚ-ΝΙΚ παρουσιάζει το έργο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Ένα δυνατό μήνυμα στα παιδιά για να προστατεύουν το περιβάλλον!

Στις 19:30 στο Δημοτικό Ωδείο διάλεξη – παρουσίαση «Συμβολισμοί και Κωδικοί στη Μουσική J.S. BACH» από την πιανίστα Γιάννα Λύκοβα.

Στην κεντρική σκηνή στις 19:30 οι Djs mr Mike & nico K δίνουν τον δικό τους ρυθμό στη νύχτα!!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου

KAZOO - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 17:30 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 19:30 Ethnic με ηλεκτρική κιθάρα και Rock με βιολι;;;
Kazoo και καλά ξεμπερδέματα... ένα συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη με Ελληνικό ροκ, εναλλακτικό ροκ και έντεχνο, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

SESSIONS - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στην κεντρική σκηνή στις 12:00, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ευχές και θετικές σκέψεις από την παιδική χορωδία του Μελωδείου για τα παιδιά όλης της γης.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κυριαζής, Jasmina Perkic.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινογείων παρουσιάζει το έργο «Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30.

Η Τρίτη ηλικία γιορτάζει στην Ονειρούπολη. Τα ΚΑΠΗ του ΝΠΔ Δράμας συμμετέχουν στην Ονειρούπολη με τις ομάδες χορού, θεάτρου και χορωδίας.Στις 18:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Στην κεντρική σκηνή στις 18:00, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αργυρούπολης Δράμας «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», υποδέχεται τον ομώνυμο την Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης Αττικής σε μια μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη από την Ελληνική παράδοση.

Στις 18:00 στο Αναγνωστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωριστής θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για «γύρα» στα καζάνια του χωριού με δωρεάν τσίπουρο, κρασί και εδέσματα με την συνοδεία των «ΧΑΛΚΙΝΩΝ» της Χωριστής.

Στις 19:30 οι SESSIONS live στην κεντρική σκηνή.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Έλενα Παπαρίζου - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 10:00 στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας στην Χωριστή θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με δωρεάν κρασί, τσίπουρο και πλούσια εδέσματα.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 11:00 θα ξεκινήσει Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου.

Στις 11:30 ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαυρολεύκης παρουσιάζει έθιμα, κάλαντα και χορούς από την Θράκη. Στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 12:15 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δράμας «ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ», ο Σύλλογος Μικρασιατικών και Καππαδοκικών Δεσμών Νευροκοπίου, ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Νικήσιανης «Ο ΑΡΑΠΗΣ» και η χορευτική ομάδα της κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Νέας Ζίχνης, παρουσιάζουν έθιμα, χορούς και κάλαντα των Σερρών, Παγγαίου, κεντρικής Μακεδονίας και Μικράς Ασίας.

Στις 13:30 στον χώρο της Ονειρούπολης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδικού “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ”, παρουσιάζει χορούς του Πόντου.

Στις 14:00 η φιλαρμονική Ξηροποτάμου θα μας διασκεδάσει στην κεντρική σκηνή.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 17:00 συνεχίζεται το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου.

Η κ. Αννέτα Τόλιου συγγραφέας, μας παρουσιάζει το βιβλίο της «ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΗΘΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ» στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30.

Στις 18:30 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική στην μικρή σκηνή

Στις 19:30 η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης φιλοξενεί την μοναδική Έλενα Παπαρίζου, τους Playmen, και τους Courtney & Risky Kidd σε ένα live που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου

OKEE DOKEE - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Το πρόγραμμα “ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ” χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη στις 12:00.

Ο Τσαρούχας Ευάγγελος παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο
”ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ” στις 18:30 στην κεντρική σκηνή.

Συναυλία μουσικής δωματίου από το μουσικό σύνολο «Trio Melos» που αποτελείται από τους Μαρία Καρατζά (σοπράνο), Άγγελο Φιλίππου (βιολοντσέλο) και Γιάννα Λύκοβα (πιάνο) σε έργα Beethoven, Chopin, Donizetti, Masne, Schubert, Puccini. 20:00 στο Δημοτικό Ωδείο.

Στην κεντρική σκηνή στις 19:30 οι OKEE DOKEE.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Το πρόγραμμα “ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ” χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη.

Στις 17:30 στην μικρή σκηνή, η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει την παιδική παράσταση “ΝΙΑΡΑ”. Την παράσταση ακολουθούν δραστηριότητες παιχνιδιού, που εισάγουν τα παιδιά σε ένα φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου.

Στις 19:00 η Φιλαρμονική Κρηνίδων του Δήμου Φιλίππων θα γεμίσει με ήχους το εμπορικό κέντρο της Δράμας.

Στις 19:30 ο Θάνος Ζούρης σε ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης. Μουσική επιμέλεια Ηρακλής Σιδέρης.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 10:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη που σήμερα θα σταθμεύσει στο χώρο του Ωδείου από τις 11:45 έως τις 13:00.

Παρουσίαση του βιβλίου «Μνήμες του Ποντιακού Αντάρτικου, 1913-1922» του Παντελή Αναστασιάδη (Παντέλ-Αγά). Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η εγγονή του Παντέλ-Αγά Φωτεινή Αναστασιάδου και ο Θεοφάνης Μαλκίδης διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών. Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στις 19:00.

Στις 19:00 οι FOLKA-FOLKA και οι About Eve στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 10:00 θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου.

Στον χώρο εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας στις 17:00 - 18:00 και 18:00 - 19:00, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ και με τον δικό του μοναδικό τρόπο κλέβει την παράσταση.

Στις 19:30 ο Γεωργοπέτρης Χρήστος και οι μουσικοί του Δρόμου στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Το πρόγραμμα «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ» χωράει ολόκληρη την Γερμανική γλώσσα και την Γερμανική κουλτούρα σε ένα αυτοκίνητο και φτάνει στην Ονειρούπολη και σήμερα θα σταθμεύσει στο χώρο του Ωδείου από τις 11:45 έως τις 13:00.

Στον χώρο εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας στις 17:00-18:00 και 18:00-19:00 ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ο Καραγκιόζης πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ και με τον δικό του μοναδικό τρόπο κλέβει την παράσταση.

Στις 17:30 τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Δράμας «οι Κομνηνοί» υποδέχονται τους επισκέπτες τους, τον Όμιλο Λαϊκών χορών «Πήγασος» Λευκάδας, στα πλαίσια ανταλλαγής πολιτιστικών δρώμενων. Μαζί τους και τα εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης Δράμας.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:30 «Τα Μονοπάτια της Αγάπης». Η Σοπράνο Χαρούλα Γκλαβοπούλου και ο Χαράλαμπος Αγγελόπουλος στο πιάνο συνομιλούν μουσικά με τραγούδια και άριες από εμβληματικές όπερες (Η Δύναμη του Πεπρωμένου, Κάρμεν, Βαλλύ) και ρομαντικές «μινιατούρες» (Σούμπερτ, Σοπέν, Μπράμς).

Στις 20:00 μια σύμπραξη χορωδιών μαθητών Α/θμιας εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης, μαθητών Α' Γυμνασίου, Μουσικού Σχολείου Δράμας. Στο Μουσικό Σχολείο Δράμας.

Στην κεντρική σκηνή στις 20:00 οι MUSIC NESS.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας
Στις 11:00 οι «ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ» επισκέπτονται την Χωριστή. Παιχνίδια μουσικοκινητικής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους.

Στις 11:00, Χορωδία των μαθητών του μουσικού σχολείου θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα στα Γαλλικά.

Στην κεντρική σκηνή στις 11:30, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας παρουσιάζει το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ».

Στις 12:30 στην κεντρική σκηνή η σχολή της Έλενας Αγγέλοβα - Καλφοπούλου, παρουσιάζει αποσπάσματα από την Χριστουγεννιάτική παράσταση της σχολής «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ».

Στις 13:00 στην κεντρική σκηνή ο Norme Beat Bang με ήχους HIP HOP.

Στις 14:00 η τέχνη της Ελληνορωμαϊκής πάλης από την αρχαία Ελλάδα παρουσιάζεται στην Ονειρούπολη από την Αθλητική Ακαδημία Πάλης Δράμας.

Στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του παραμυθιού, στις 16:00 τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όμορφα Γαλλικά παραμύθια από τους εκπαιδευτικούς της Γαλλικής Γλώσσας και ταυτόχρονα στην μικρή σκηνή θα βοηθούν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης σε κατασκευές με Γαλλικό άρωμα. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας.

«Φωτεινές φιγούρες». Μαύρο θέατρο, παράξενα μαγικά, ζωντανά αγάλματα, βροχή από μικρά και τεράστια μπαλόνια από την ομάδα «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο» στις 17:30 στην κεντρική σκηνή.

Τα κέντρα μπαλέτου Pirouette της Έλενας και Κωνσταντίνας Νότα κλείνοντας 31 χρόνια παρουσίας στο χώρο παρουσιάζουν τμήματα της σχολής σε ένα εορταστικό πρόγραμμα. Στις 18:30 στην κεντρική σκηνή.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Χωριστή με την Φιλαρμονική Χωριστής. Στις 19:00.

Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30, Afro, Latin & Jazz in the House.
Μουσική: dj Tsalikee, Kρουστά: Tourbis, Σαξόφωνο: F-sax.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

VEGAS - Ονειρούπολη Δράμας
Hip Hop σημαίνει 1) ραπ ο στίχος 2) Μπρέικ Ντανς ο χορός 3) DJ η μουσική 4) Γκράφιτι η εικόνα... τα τέσσερα αυτά στοιχεία βρίσκουν τους εκφραστές τους μέσα από το Festival Graffiti και το φεστιβάλ Hip Hop στον κεντρικό χώρο της Ονειρούπολης. Από τις 11:30.
Συμμετέχουν οι σχολές: Let’s Dance από την Κομοτηνή, FOUETTE DANCE από τις Σέρρες, You can Dance από την Θεσσαλονίκη, Dance Academy από την Καβάλα, Σχολή Βίκυς Ακασιάδου Κυριακής Ιωαννίδου, Legentary Crew, Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Δόξα Βώλακα. Τμήμα σύγχρονου και μοντέρνου χορού. Καθώς και τα μουσικά σχήματα 4HE Csoul, Δακρυσμένοι Ριμοδότες, Ατρόμητοι Νικητές, Μάτια του Δρόμου, Kali.

Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη θα εξελιχθεί ένα άλλο παραμύθι. Αποκεντρωμένη εκδήλωση στη Χωριστή. Παράσταση καραγκιόζη στην αίθουσα του συλλόγου από τον Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή στις 11:30. Ε ρε γλέντια!!!

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Το Fitness club «Move it» μας καλεί να γυμναστούμε χορεύοντας κάτι διαφορετικό. Its fun, it’s move it, it’s Zumba!!!! στις 18:00.

Στις 18:30 o Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος RITMO DE ARTE από την Αλεξανδρούπολη μας χορεύει σε Latin ρυθμούς.

Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο έρχεται ο «ΑΡΤΑΒΑΝ, o δ’ ΜΑΓΟΣ». Ένα λαϊκό Χριστουγεννιάτικο Ορατόριο που παίζεται με επιτυχία από το 1990, αφήνοντας μια τεράστια πνευματική και συγκινησιακή γεύση του θείου θαύματος στο κοινό.

Οι VEGAS στην κεντρική μουσική σκηνή, στις 20:00, υπόσχονται να σας ανεβάσουν «πιο ψηλά»!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

KYMA The Band - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 17:00 το απόγευμα στον χώρο του Ωδείου οι καθηγητές ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΤΕΡΙΝΑ στο πιάνο, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΣ κλαρινέτο και ο Διευθυντής του Ωδείου Δράμας ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ τσέλο παρουσιάζουν τα κάλαντα του κόσμου.

Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή η Μικτή Χορωδία Δήμου Δράμας υποδέχεται την Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας και μας χαρίζουν ύμνους.

Οι ΚΥΜΑ The Band γεμάτοι ενέργεια στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

UNDERHILL WEST - Ονειρούπολη Δράμας
Το Λύκειο Ελληνίδων παρουσιάζει τραγούδια και χορούς, Σαρακατσάνων και Βλάχων, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00.

Στο Δημοτικό Ωδείο στις 19:00 ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο Προμηθέας» και το καλλιτεχνικό τμήμα θεάτρου του συλλόγου σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Γαμπρέ φούστουρον τρως;» του Λάζου Τερζά σε σκηνοθεσία του Γιάννη Γεωργιάδη.

Στην κεντρική σκηνή οι UNDERHILL WEST στις 19:30 ένα classic rock και rock n’ roll συγκρότημα.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου

Γιώργος Γελαράκης - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 17:00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ξηροποτάμου, σας καλεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του. Οι Μουσικομικρούληδες θα είναι εκεί για παιχνίδι και διασκεδαστικές δραστηριότητες με την συνοδεία μουσικής.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ, ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας.

Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή, ο Σύλλογος Μικρασιατών Νομού Καβάλας «Μνήμη Μ. Ασίας» μας παρουσιάζει χορούς και δρώμενα ενώ παράλληλα την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η χορωδία του Συλλόγου.

Στις 19:30 στο Μουσικό Σχολείο Δράμας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια από τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Belomazof Family and Friends. Μουσικό ταξίδι για Φλάουτα, Βιολιά και όχι μόνο… από Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη. Στο Μουσικό Ωδείο στις 20:00.

Στις 20:30 Γιώργος Γελαράκης & Stage Band.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΤΥΜΠΑΝΟ, ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΥΦΕΤΑ» του Γιάννη Ξανθούλη. Στις 18:00 στο Ωδείο Δράμας.

Η κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης θα γεμίσει στις 17:00, από τα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών του 2ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Δράμας.

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης μουσικό σχήμα 7/8 από την Δράμα, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής.

Στις 20:00 μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τα Μουσικά Σύνολα του Μουσικού Σχολείου στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 11:00 η Κοινωνική Υπηρεσία συναντά το Μουσικό Σχολείο Δράμας και μαζί, σε μια βόλτα στην αγορά της Δράμας τραγουδούν τα Κάλαντα.

Στις 17:30 συναυλία από την Φιλαρμονική Κρηνίδων του Δήμου Φιλίππων στην κεντρική σκηνή.

Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Ξηροπόταμο, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Κουγιουμτζή. Στις 17:00.

Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα ανεβάσει ένα πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ.
Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Αμισού παρουσιάζει θεατρικά δρώμενα, χορούς και τραγούδια από την χορωδία του Συλλόγου. Στις 18:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των μαθητών του Ωδείου. Συμμετέχουν οι Χορωδίες τους Ωδείου, η Ορχήστρα Κιθάρων και η Ορχήστρα «ΣΥΜΦΩΝΙΕΤΤΑ».

Στις 20:00 ο DJ Κώστας Πουρνάρας μας ταξιδεύει με τους ήχους του στις δεκαετίες '60 και '70 στην κεντρική σκηνή.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 10:30 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας θα γίνει η προβολή της Γαλλόφωνης ταινίας «Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΑ».

Στις 11:15 η Χορωδία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσει εορταστικό πρόγραμμα στα Γαλλικά στη κεντρική σκηνή.

Στην κεντρική σκηνή στις 11:30, ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας παρουσιάζει το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ».

«Ένα μικρό κρεμμύδι γκέο-βαγκέο». Ξεχασμένα, άλλα αγαπημένα παραδοσιακά παιχνίδια από τα μικρά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας. Στις 12:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Η φιλαρμονική του Δήμου Χορτιάτη-Πυλαίας μας επισκέπτεται και ερμηνεύει τραγούδια και κάλαντα στην κεντρική σκηνή. Στις 13:00.

Ο Σύλλογος Εβριτών Δράμας θα παρουσιάσει Εβρίτικα Μασάλια, κάλαντα από τους Ρουγκατσάδες καθώς και χορούς και τραγούδια της Θράκης. Στις 14:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του παραμυθιού, στις 16:00 τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όμορφα Γαλλικά παραμύθια από τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και ταυτόχρονα στην μικρή σκηνή θα βοηθούν τους επισκέπτες της Ονειρούπολης σε κατασκευές με Γαλλικό άρωμα. Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης και του Γενικού Προξενείου της Γαλλίας.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου ανεβάζει την μουσική παράσταση η «ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» με τους μαθητές της Ε΄ τάξης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων, στις 17:30 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διποτάμων Δράμας «Άγιος Νικόλαος», παρουσιάζει τραγούδια και χορούς από τον Πόντο. Στις 18:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 19:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης η Θρακική Εστία Δράμας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «ΑΠΟΛΛΩΝ» Καλού Αγρού, Θρακική Εστία Καβάλας, Άνω Οινόη Ορεστιάδας «Το Κρασοχώρι», παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα αφιερωμένο στην Θράκη με δρώμενα, έθιμα, κάλαντα και χορούς του δωδεκαημέρου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με γκάιντες.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

Ήβη Αδάμου - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 10:00 οι Παρτιζάνοι της Φυσικής, μια ομάδα φοιτητών του Α.Π.Θ παρουσιάζουν εντυπωσιακά πειράματα και μας καλούν να γνωρίσουμε τον κόσμο μέσα από την φυσική.

Στις 11:00 ο Σύλλογος Πολυτέκνων Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με το www.66100.gr θα μοιράσουν δώρα στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης.

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Ο Σύλλογος της Ένωσης Χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ στην κεντρική σκηνή στις 12:30, με χορούς από τον Πόντο.

O Αθλητικός Σύλλογος ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής TAE KWON- DO. Στις 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Η Φιλαρμονική Καλού Αγρού σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 14:30.

Η Ονειρούπολη φιλοξενεί την Φιλαρμονική της Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας στις 15:30 στην κεντρική σκηνή.

Το θέατρο DOUENDE παρουσιάζει ένα μουσικό παραμύθι για μικρούς και… έξυπνους μεγάλους «ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ», με συνοδεία ζωντανής μουσικής. 17:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη, γνωστή από την συμμετοχή της στο Xfactor Ήβη Αδάμου, σε ένα live, στην κεντρική σκηνή στις 19:30.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Κάλαντα από την Φιλαρμονική Καλού Αγρού στην αγορά της πόλης στις 11:30.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

12:30 το θέατρο DOUENDE στην εμπορική αγορά. Ψάξτε τους.

17:30 Παρουσίαση του βιβλίου «Ο καθρέφτης του φεγγαριού» της δημοσιογράφου - συγγραφέως Αντιγόνης Πόμμερ στη δεύτερη σκηνή.

Στις 19:30 οι MISSING-PULS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου

MODERN MUSIC ACADEMY - Ονειρούπολη Δράμας
Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, στη 12:00 η Χριστίνα Θωμά και οι ΜΟΥΣΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ, έρχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ-πολύ κέφι.

Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης με Βαλκανικούς ήχους με τα χάλκινά τους, στις 13:00.

Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου

AIR ASTRONS - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά.. ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην Παράδοση από την Πανηπειρωτική Ένωση Νομού Δράμας.

Ζωγραφική με παιδιά από τον Κώστα Ζαμπίδη στην μικρή σκηνή στη 13:00.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξηροχωρίου Θεσσαλονίκης παρουσιάζει χορούς και τραγούδια από την δική τους πατρογονική Εστία το Μιστί Καππαδοκίας. Στον χώρο της Ονειρούπολης στη 13:30.

Ένα απόγευμα γεμάτο συναυλίες από τα νεανικά συγκροτήματα της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY στην κεντρική σκηνή στις 17:00.

Στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, μουσική δωματίου (βιολοντσέλο και πιάνο) με τις μουσικούς Αμπατζίδου Αθηνά και Lidija Pavlovic. Στις 20:00.

Την βραδιά θα κλείσει το γνωστό Δραμινό συγκρότημα AIR ASTRONS στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 20:00.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου

MASTER TEMPO - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη θα εξελιχθεί ένα άλλο παραμύθι. Αποκεντρωμένη εκδήλωση στην Καλλίφυτο. Στις 16:00 οι Μουσικομικρούληδες διασκεδάζουν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι. Μαζί τους και ο Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής με το θέατρο σκιών και τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου, με την στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Δράμας, παρουσιάζει το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 83 ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ» σε δύο παραστάσεις στις 17:30 και 18:00 στην μικρή σκηνή.

Στις 19:30 οι MASTER TEMPO στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Ονειρούπολη Δράμας
Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά. Ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Στις 17:30 το θέατρο κούκλας Artoo Paspartoo τρύπωσε στο εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, λίγο πριν εκείνος ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του στη Γη και απαντά στα ερωτήματα των παιδιών με μια γιορταστική, μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και... πολλές ευχές για μια Καλή Χρονιά! Στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης.

Η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής του κ. Αλεξίου από την Προσοτσάνη παρουσιάζει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον χώρο της Ονειρούπολης στις 18:00.

Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δράμας, στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου θα ανεβάσει ένα πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ. Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας.

Η σχολή μπουζουκιού του κ. Αραμπατζίδη Γιώργου σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ αφιερωμένο σε Έλληνες συνθέτες, στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά - παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά. Ώρα για γνώση και δημιουργία.

Τα όνειρα σας, απαιτούν ένα γερό χάρτινο καραβάκι. Μην αφήσετε κανένα να σας το τσαλακώσει «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULA RASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:00.

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Η χορωδία του Δημοτικού σχολείου Δοξάτου παρουσιάζει κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην κεντρική σκηνή στις 12:30.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ξηροποτάμου με δασκάλα χορού την Κιόρβαντση Σοφία διοργανώνει παράσταση στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 13:00.

Ο Σύλλογος Γυναικών Περαίας «Η Αγάπη» μας επισκέπτεται με το χορευτικό τμήμα, με την χορωδία τους και μας αφιερώνει παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στις 14:00.

Στις 15:00, οι "SAX NOUVEAU" προτείνουν μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο "CHRISTMAS SAX AROUND" με δημοφιλή μουσική των Χριστουγέννων πλαισιωμένη με το γιορτινό χαρακτήρα από γνωστά κομμάτια jazz, blues, funky, spirituals και γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια.

Μια μοναδική εικαστική παράσταση με σκιές, ζωγραφική, αφήγηση και ζωντανή μουσική. «ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ» σε σκηνοθεσία και εικαστική αφήγηση του Κωνσταντίνου Κουγιούμτζη. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή.

Η θεατρική ομάδα του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής TABULA RASA του Παναγιώτη Καποδίστρια, παρουσιάζει μονόπρακτα γραμμένα ειδικά για την Ονειρούπολη στις 18:30 στην κεντρική σκηνή.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Οι Κρητικοί στην κεντρική σκηνή με χορούς, τραγούδια και γνήσιο Κρητικό γλέντι στις 19:30 στην κεντρική σκηνή.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

Κατερίνα Στικούδη - Ονειρούπολη Δράμας
Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος μας παρουσιάζει χορούς από την Μακεδονία στις 11:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 11:30 η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας παρελαύνει στους δρόμους της πόλης.

Λίγο μακριά από τα σύνορα της Ονειρούπολης στον Καλό Αγρό, παράσταση θεάτρου Σκιών στην αίθουσα του Συλλόγου, και μουσικά παιχνίδια με τους Μουσικομικρούληδες στις 11:30.

Στις 12:00 στην κεντρική σκηνή «Μουσικές παραφωνίες». Φάρσες και σκανταλιές, ξεκαρδιστικές παντομίμες από τους κλόουν Κρόκο & Λίνο.

O Αθλητικός Σύλλογος ZEN σε μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής TAE KWON- DO. Στις 13:00 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Στις 14:00 η Σχολή Χορού της Βίκυς Ακασιάδου παρουσιάζει τμήματα κλασικού και μοντέρνου χορού στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Η θεατρική ομάδα HIPPO παρουσιάζει την παιδική παράσταση «ΝΙΑΡΑ». Την παράσταση ακολουθούν δραστηριότητες παιχνιδιού, που εισάγουν τα παιδιά σε ένα φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από το θέαμα που παρακολούθησαν. Στις 17:30 στην μικρή σκηνή.

Το θεατρικό εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. Δήμου ΔΟΞΑΤΟΥ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη. Στις 19:00 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

Η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη ζωντανεύει με την παρουσία της την κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου

Ο Άι Βασίλης πιστός στο ραντεβού του, συναντά τους μικρούς του φίλους και μοιράζει δώρα στον σιδηροδρομικό σταθμό Δράμας (ΟΣΕ) στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι Φανφαρόνοι από την Χωριστή βόλτα στην αγορά και αμέσως μετά στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης ερμηνεύουν ήχους από την Μακεδονία με τα χαλκινά τους. Στις 13:00.

Στις 14:00 στην κεντρική σκηνή ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροχωρίου Παναγία Σουμελά παρουσιάζουν κάλαντα και χορούς από τον Πόντο.

17:30, Disco Party!!! θα παίξουν όλοι οι παλιοί DJ της Δράμας. Να θυμηθούν οι μεγάλοι και να γνωρίσουν οι νέοι. Διοργάνωση www.66100.gr και ο Semiramis.

Στις 19:30 στην κεντρική σκηνή ήχοι Hip – Hop από τους ΧΡΙΣΜΑ - Johny Wild.

Τρίτη 1 Ιανουαρίου

DISPLAYED - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 12:30 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης, το εργαστήρι κουκλοθεάτρου ΤΙΚ-ΝΙΚ μας ταξιδεύει στον κόσμο με την παράσταση «Κοσμοϊστορίες».

Επίδειξη τεχνικής από αθλητές πολεμικών τεχνών του Γυμναστηρίου Άδωνις στις 13:30 στην κεντρική σκηνή.

Στις 17:00 η Φιλαρμονική του Δήμου Δοξάτου στην κεντρική σκηνή.

Η Αννέτα Τόλιου μας παρουσιάζει το βιβλίο της “ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΟΗΘΟ ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ” στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης στις 18:00.

Οι DISPLAYED στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 19:30.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρελαύνουν στην αγορά της Δράμας. Γίνετε όλοι μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

«Ζωγραφίζω την σκιά μου» με τον Κώστα Ζαμπίδη στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 17:30.

Στις 18:00 στην κεντρική σκηνή το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών και ο Μουσικοχορευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Αμυγδαλεώνα του Δήμου Καβάλας, δίνουν ραντεβού στην Ονειρούπολη.
Οι γείτονες μας από τον Αμυγδαλεώνα θα μας παρουσιάσουν χορούς από την Θεσσαλία ενώ οι γείτονες από τις Σέρρες, χορούς από την περιοχή της Ορεινής και του Ξηροτόπου Σερρών.

Στις 19:00 ο Σύλλογος Ακρίτες Νέας Κρώμνης σε ποντιακούς χορούς και έθιμα. Θα ακολουθήσει ένα ποντιακό γλέντι, με ποντιακές λύρες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης, ο Κογκαλίδης Παναγιώτης στη λύρα και ο Αφεντούλης Νικόλαος στο τραγούδι.

Ρεσιτάλ κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας στις 20:00 από τον Αμαξόπουλο Κωνσταντίνο.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου

Η Πολιτιστική Εστία Κ. Νευροκοπίου σας παρουσιάζει μέρος των σύγχρονων χορευτικών της τμημάτων με θέμα τις γιορτές. Στην κεντρική σκηνή στις 17:30.

ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ - Ονειρούπολη Δράμας
Στις 19:30 μουσικό πρόγραμμα με τον DJ Andreadis στην κεντρική σκηνή.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου

Στις 19:30 οι ΔΕΙΓΜΑ ΔΩΡΕΑΝ live στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου

Φωνή Ελληνίδας - Ονειρούπολη Δράμας
Στην κεντρική σκηνή θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι Δραμινών συγκροτημάτων στις 17:00, εμφανίζονται οι Air Aistrons, 7th frequency, οι Red Ace άλλα Δραμινά συγκροτήματα.

"Φωνή Ελληνίδας". Μουσική παράσταση αφιέρωμα στη μεγάλη καλλιτέχνιδα, στην μεγάλη Ελληνίδα, Σοφία Βέμπο. Ερμηνεύτριες της παράστασης ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ είναι η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλλη και η πιανίστα Γιάννα Λύκοβα. Στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Δράμας στις 20:00.

RADIAL CREW Ονειρούπολη Δράμας
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Η γιορτή τελειώνει εδώ ο Άι Βασίλης αποχαιρετά την Ονειρούπολη και στις 20:00 οι RADIAL CREW στην κεντρική σκηνή κλείνουν τις εκδηλώσεις της Ονειρούπολης.

Κατεβάστε το φυλλάδιο της Ονειρούπολης 2012, με το πλήρες πρόγραμμα, τις παράλληλες εκδηλώσεις και όλες τις πληροφορίες, κάνοντας κλικ εδώ

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ονειρούπολης: www.oneiroupoli2012.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Μπορείτε να σχολιάσετε μέσω Facebook ή Blogger (Google) επιλέγοντας την αντίστοιχη καρτέλα από πάνω

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ]$type=three$count=6$meta=0$snip=0$cate=0$rm=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ]$type=ticker$show=page$hide=mobile$count=12$cate=0$va=0

Όνομα

Αγγελίες,10,Αγροτικά,601,Αγωγοί,117,Αθλητικά,2040,Αλεξανδρούπολη,8405,Άμυνα,341,Ανακύκλωση,33,ΑΝΕΛ,58,Απεργίες,144,Άρθρα - Απόψεις,3009,Αστυνομικά,486,Αυτοδιοίκηση,3282,Αυτοδιοικητικές Εκλογές,859,Αυτοκίνητο,5,Αφιερώματα,235,Βαλκάνια,31,Βουλευτικές Εκλογές,484,Γελοιογραφίες,6,Γενικά,97,ΔΗΜΑΡ,22,Δημόσια Έργα,57,Δημόσιο,43,Διαδίκτυο,182,Διαμαρτυρίες,89,Διασκέδαση,38,Διδυμότειχο,679,Δράμα,114,Έβρος,18249,Εθελοντισμός,251,Εκδηλώσεις,2506,Εκκλησία,1218,Εκπαίδευση,1464,Ελλάδα,1298,Ελληνισμός,31,Ελληνοτουρκικά,347,Ενέργεια,69,Επιστήμες,13,Επιχειρήσεις,630,Εργασία,23,Εργασιακά,289,Ερευνα αγοράς,11,Ευρωεκλογές,39,Ευρώπη,119,Ζωή και Υγεία,324,Θράκη,743,Ιστορία,228,Καβάλα,191,Καιρός,34,Καταγγελίες,70,Καταναλωτικά,196,ΚΙΝΑΛ,29,ΚΚΕ,568,Κοινωνία,88,Κοινωνική Προσφορά,170,Κόσμος,670,ΛΑΕ,8,ΛΑΟΣ,19,Λήμνος,9,Μειονότητα,24,Μεταναστευτικό,146,Μουσική,197,ΝΔ,461,Ξάνθη,211,Οικολογία,338,Οικονομία,586,Ορεστιάδα,1468,Πανταζίδου,164,Παπανικολόπουλος,274,ΠΑΣΟΚ,271,Περιβάλλον,416,Περίεργα,9,Περιφέρεια ΑΜ-Θ,3849,Πολιτική,1463,Πολιτισμός,220,ΠΟΤΑΜΙ,24,Πρόσωπα,80,Προτεινόμενο,10,Πρώτο Θέμα,6111,Ροδόπη,410,Σαμοθράκη,665,Σαρσάκης,42,Σάτιρα,62,Σουφλί,544,Σπίτι,23,Συγκοινωνίες,286,Σύλλογοι,301,Συνέδρια,136,ΣΥΡΙΖΑ,411,Σχολείο,9,Τέχνες,116,Τεχνολογία,52,Τουρισμός,255,Τρίγωνο,57,Τυχερό,52,Υγεία,1077,Φέρες,389,Lifestyle,8,Media,304,Showbiz,19,
ltr
item
Alexandroupoli Online: Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2012 - 2013
Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης Δράμας 2012 - 2013
Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη παιδική ευχή γίνεται πραγματικότητα στην πόλη της Δράμας. Η φαντασμαγορική και ακόμη πιο μαγευτική "Ονειρούπολη 2012" ξεκινά την Τρίτη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEio20jDUTbtqJ67Oss3UxoKwbi9zh8Tk7F9mFXfV2DSmkedtNjNFqO1t71cNRuPyv-6fmM4bOmVpOMfHtakFOzoUlMuY4JXT-sNInsjQGlnvipgtldVW72IIWz554r8MAVpBp1cBrpUkGM/s200/Oneiroupoli+1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEio20jDUTbtqJ67Oss3UxoKwbi9zh8Tk7F9mFXfV2DSmkedtNjNFqO1t71cNRuPyv-6fmM4bOmVpOMfHtakFOzoUlMuY4JXT-sNInsjQGlnvipgtldVW72IIWz554r8MAVpBp1cBrpUkGM/s72-c/Oneiroupoli+1.jpg
Alexandroupoli Online
https://www.alexpolisonline.com/2012/12/oneiroupoli-dramas-2012-2013.html
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/
https://www.alexpolisonline.com/2012/12/oneiroupoli-dramas-2012-2013.html
true
1602981175067084807
UTF-8
Loaded All Posts Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Περισσότερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Δείτε περισσότερα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα. Να βάζετε τόνους στις λέξεις για καλύτερα αποτελέσματα. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουαρίου Φεβρουαρίου Μαρτίου Απριλίου Μαΐου Ιουνίου Ιουλίου Αυγούστου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μαϊ Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα πριν 1 λεπτό πριν $$1$$ λεπτά πριν 1 ώρα πριν $$1$$ ώρες χθες πριν $$1$$ μέρες πριν $$1$$ εβδομάδες σχολίασε Ακόλουθοι Ακολουθήστε THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Πίνακας Περιεχομένων